W dniu 12.12.2017 r. dyżur dra hab. Rafała Zapłaty odbędzie się od godz. 18:15 w sali 318.

Towarzystwo Przyjaciół KUL, Ośrodek Badań nad Polonią i Duszpasterstwem Polonijnym KUL i Instytut Historii Sztuki UKSW zapraszają na sesję naukową podsumowującą realizację projektu

PARAFIE I KOŚCIOŁY POLSKIE W USA.

KATARZYNA SMOLEŃSKA UCZENNICA ZESPOŁU PAŃSTWOWYCH SZKÓŁ PLASTYCZNYCH W WARSZAWIE jest autorką logo IHS UKSW

http://www.ihs.uksw.edu.pl/node/400

Już dostępna nowa publikacja pt. "Cyfryzacja w naukach o przeszłości i ochronie zabytków – analiza potencjału i zagrożeń na wybranych przykładach", red. Rafał Zapłata, 2017, Wyd. Naukowe UKSW.
 

Polecamy!

Miło nam poinformować, że w kolejnej edycji programu akredytacyjnego "Studia z przyszłością" Fundacji Rozwoju Edukacji i Szkolnictwa Wyższego wyróżnione zostały prowadzone w IHS UKSW kierunki studiów: historia sztuki i ochrona dóbr kultury i środowiska.

Na Wydziale NHiS wyróżnienia uzyskały również kierunki historia i zarządzanie dziedzictwem kulturowym.

Serdecznie gratulujemy!

 

Rada Wydziału Architektury Politechniki Wrocławskiej w dniu 29 marca 2017 r. podjęła uchwałę o nadaniu dr. Rafałowi Zapłacie stopnia naukowego doktora habilitowanego w dziedzinie nauk technicznych, w dyscyplinie architektura i urbanistyka, specjalność architektura.

 

Gratulacje Jego magnificencji Rektora UKSW ks. prof. dr. hab. Stanisława Dziekońskiego dla prof. dr. hab. Jakuba Lewickiego w związku z powołaniem na stanowisko Mazowieckiego Wojewódzkiego Konserwatora Zabytków.

Prof. USKW dr hab. Zbigniew Bania wyróżniony tytułem i statuetką "Belfra Roku" - kategoria Wykładowca!

Prof. Zbigniew Bania podczas wręczania nagrody.

Lista tegorocznych laureatów na stronie UKSW - http://www.uksw.edu.pl/pl/uniwersytet/uczelnia-dzis/aktualnosci/913-najlepsi-belfrzy-uksw-wybrani

SERDECZNIE GRATULUJEMY!

Dr Anna Czyż uzyskała stopień doktora habilitowanego  z  dziedziny nauk humanistycznych - dyscyplina  historia sztuki!

Serdecznie gartulujemy!

Copyright © 2017 UKSW Wszelkie prawa zastrzeżone
Informacja o ciasteczkach